Inskolningens nästsista dag, dag nio!

I dag var vi på plats 8.30....de andra föräldrarna gick in och det gjorde vi också...så här i efterhand kanske vi skulle ha väntat utanför för när vi kom in så åt de fortfarande frukost. Tänk att det som man tycker är så självklart när man jobbar bara försvinner när man är där som mamma, usch jag ska bättra mig, förlåt!
När frukosten var avdukad iallafall och de andra mammorna och papporna som redan var inne hade lämnat sina barn så gjorde jag det också. Till en början vill inte riktigt lyssna på att jag sa hejdå för han lekte men jag kände att jag verkligen vill säga hejdå på riktigt för det känndes inte riktigt okej och smita iväg igår. När han fattade att jag skulle gå så klamrade han sig fast och var ledsen men jag lämande över honom till fröken Y och när jag stod i tamburen och tog på mig så hörde jag att han slutat gråta. Det känns skönt att veta att det går relativt fort över även om det aldrig är roligt att lämna över sitt barn gråtande till någon annan.

Väl hemma var det svårt att slappna av tycker jag och det dröjde inte så länge tills jag saknade honom och längtade tills jag fick åka och hämta honom igen.
Passade på att stryka, bäda, plocka undan tvätt, slänga tidningar och prata med pappa fastighetsskötaren som var här och fixade med vår spis. Jag avslutade med att panta burkar innan jag åkte till förskolan.

När jag kom satt han i A-C knä och tittade på när några andra barn lekte tåg. Det hade gått "bra" men han hade kommit på att han saknade mig emellanåt....lilla hjärtat!
Skulle så gärna vilja se hur det faktiskt har varit...har han varit ledsen hela tiden...har han lekt med de andra barnen eller bara gått någon fröken i hasorna.
När jag skulle hämta papper för att snyta hans näsa trodde han att jag skulle lämna honom igen och började gråta...stackarn, helt slut var han och nu har han sovit en timma.
Ska nog gå och väcka honom så han somnar i tid till den allra sista inskolningsdagen, undra om han vänder och springer åt andra hållet när han fattar att vi ska til förskolan och att mamma kommer lämna honom där???

I morgon när han är där så ska jag ialla fall se till att städa hela lägenheten så jag bara kan mysa med min goding på får sista mammalediga dag tillsammans..snyft!

....det märks väl inte att jag börjar få ångest...inte så mycket över att jobba men över att jag inte ska få vara med C och veta allt om hur hans dagar är.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0