Kusin Vitamin

Det var stolta familjemedlemmar som såg på hur R spelade ishockey med landslagströjan på. Hon är verkligen så himla duktig och det känns extra kul att ha fått se debut matchen. Efter insatsen som gjordes är jag övertygade att hon kommer att få delta fler gånger.
Tre kronors herrlag spelade efter och den matchen var verkligen inge vidare.
Det mest fantstiska var att C satt och såg på 6 perioder hockey utan att krångla, han är fantastiskt.
Heja, Heja R

Fina familjen

Helgen i Stockholm var helt fantastisk, det är så mysigt med lite minisemester.
Tågresan kunde jag tänka mig skulle bli lite jobbig nu när C knatar omkring men inte då. Efter 30 min sov han som en stock i min famn och vaknade inte förräns vi närmade oss stockholm.

Fin familjen är verkligen så himla fin, det finns inget bättre än att hänga med dem. Jag får så mkt bomull runt hjärtat när jag är med dem så jag klara mig länge. För att inte tala om all go mat de alltid trollar fram, denna gången bjöds det på kräftor. Mums, min favorit.

Att se killarna nu leka brevid varandra är så himla kul, de lägger märke till och härmar varandra och framförallt vill ha alla saker som den andra har*fniss*
Lillebror hade blivit lik storebror och det var så himla mysigt att hålla och snusa på. Tänk att de var 1 år sedan C var så liten...det går så fort. Om ett år är det 3 killar som springer omkring när vi träffas, det kan man knappt fatta,

Ny Frisyr???

Nu är jag gräsligt trött på mitt hår och efter Stockholmsresan så finns det inga pengar kvar som kan gå till sån lyx som en klippning.
Tänkte kanske att jag skulle färga håret hemma för första gången, det kanske ger lite glans och struktur till håret men vilket märke ska man välja?
Vad gäller den nya frisyren så tror jag att jag tänker satsa på något som detta.


Packning på programmet

Jobbmötet gick bara bra och C sov hos mormor mest hela tiden och när han vaknade var ju jag tillbaka.
Ombyggnaden var inte riktigt som jag hade tänkt mig, trodde att det nu var dags att önkska sig de utrymmnen som tidigare hade behövts men inte fanns men så var det inte. Det byggs samma fast nytt :(
Jag kommer dessutom att behöva jobba i renoveringen för den kommer pågå fram till april och då har ju jag varit igång i flera månader.

Nu ska kvällen ägnas åt att tänka ut och plocka fram packning för morgondagen. C och jag drar till Stockholm och lämnar H hemma som måste jobba.
Vi ska bo hos finaste vännerna en natt och hälsa på deras godingar A och F, 2 månader har han hunnit bli nu lilla F. Det ska bli så kul att se dem.

Lördagen åker vi bil hem efter att ha kollat på hockey, det är C´s duktiga kusin som ska spela med landslaget. Hur stort som helst och det får jag och C vara med om det känns lyxigt.

Jobb mitt i mammajobbet

I morgon ska jag till jobbet och sitta med i en arbetsgrupp i för nybygget på mitt jobb. Det ska bli kul att få vara med och tycka och tänka om hur det ska se ut.
Jag antar att arbetskamraterna tycker att jag har varit ledig för länge och slappat till totalt, de tycker nog att jag behöver jobba igång hjärnkontoret igen eftersom de ringer och vill ha mig med.
Kul ska det bli i alla fall, mormor ska vara barnvakt åt C.

Idol & Whiskey

Jag ser på säsongens första Idol, tycker det är så himla roligt...lite uttjatat men roligt. Skönt med en ny fräsch jury!
H är på möte med sin Whiskeyklubb och det tycker han är roligt, hoppas jag ialla fall.
Misstänker att han håller sig bort så länge som Idol håller på, det är inte riktigt hans favorit om jag säger så.


Stora killen

Där stod jag och vek tvätt i godan ro och hörde någon snattra i sovrummet. Skyndade mig dit och möttes av C som stod nere på golvet och strålade som en sol.
Tidigare har han alltid suttit kvar i sängen och väntat på mig men nu behöver han mig inte för det ändamålet heller....det går så fort.

Vilket ska jag välja?

När C sover så finns det ju en massa saker jag har att välja mellan att göra.

Stryka, städa, sy, baka, blogga....alla saker som behövs göras men vad ska jag välja?

Jag tror att jag ska plocka ner lite torr tvätt ialla fall det känns som en lagom ansträngning. Dessutom tror jag att godingen snart vaknar och då är det dags att fixa lite lunch innan vi ger oss ut.

Kramar Oskar

Det mysigaste som finns just nu är när C ska somna på sin förmiddagsvila, då ligger vi i sängen tillsammans och kramas. Antingen i skeden eller så ligger han på min arm. Hur mysigt som helst.
Idag var det dock en till i sängen...Oskar Bukowski...nallen C fick av "farfar" när han var nyfödd.
Han tog oskar, pussade honom på nosen, kramade honom och somnade med honom i famnen, så himla söt


Sist i säng!

Nu har jag suttit här och pillat med färger hit och dit på bloggens utseende, nu är det så rörigt att jag inte vet ut eller in så jag lägger helt enkelt ner för idag. Som synes ska färgen i alla fall vara Lila.

Det är dags att äntra sängen. Av någon anledning så blir jag alltid stressad av att vara sist i säng och det är jag idag. Sonen  (vi kan kalla homom C ) som jag la ner vid 20-tiden har sovit utan att göra ett ljud ifrån sig och det hör inte till vanligheterna.

Mannen (som här vidare kommer benämnas H) har varit iväg på konferens med övernattning och somnade i soffan ungefär samma tid som C men har sedan en timma tillbaka befunnit sig i sägen också.

Det är jobbigt att vara på konferens, äta och dricka gott och sova ostört en hel natt, han måste vara helt slut stackarn....men jag älskar mina killar massor, det bästa som finns!

Kan andra så kan väl jag???

Jag har under en längre tid, 1 år för att vara exakt, följt ett stort antal bloggar och tycker det är hur kul som helst att dagligen gå in och kolla om det kommit någon ny uppdatering sedan sist. Har det inte hänt något på länge så försvinner den bloggen från min blogglista, jag tror dock om jag känner mig själv rätt att jag kommer bli en av dom som inte uppdaterar så himla ofta. Jag är ganska lat och bekväm av mig...till mitt stora förtret. Jag hade önskat att jag var lite mer drifttig med fler strävansmål i livet men det är ju tur att jag inte har det för då hade det ju inte varit jag!


Välkommen till min nya blogg!

Jag gör ett försök helt enkelt!

RSS 2.0